Larisa Iordache La Cina / Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu, câte 3 medalii de ... - Larisa iordache (bucarest, 19 giugno 1996) è una ginnasta rumena, membro della squadra olimpica 2012 e vincitrice di due ori e un bronzo ai campionati europei di bruxelles.

Larisa Iordache La Cina / Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu, câte 3 medalii de ... - Larisa iordache (bucarest, 19 giugno 1996) è una ginnasta rumena, membro della squadra olimpica 2012 e vincitrice di due ori e un bronzo ai campionati europei di bruxelles.. În finala pe echipe gimnastele noastre au terminat pe locul 4, tot larisa iordache fiind sportiva care a punctat cel mai consistent pentru. Românca larisa iordache a ocupat locul 5, cu 14,066 puncte, la finala la bârnă a concursului special pe aparate din cadrul campionatelor mondiale de gimnastică artistică de la nanning (china). Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team.

Am avut o perioadă bulversantă, am avut momente foarte grele. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast. Larisa iordache şi cătălina ponor au fost chemate la sediul federaţiei române de gimnastică, alături de antrenorul coordonator lucian sandu, pentru o discuţie pe tema prezenţei singurei gimnaste din românia la rio de janeiro.

Larisa Iordache a câștigat medalia de aur la Universiada ...
Larisa Iordache a câștigat medalia de aur la Universiada ... from image.stirileprotv.ro
I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero. Larisa iordache unrealistic aa program 2021. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. Fără larisa iordache în finală olimpică! Larisa iordache se va lupta pentru trei medalii în finalele individuale de la campionatele mondiale din china. Veste minunată pentru gimnastica românească!

Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china).

A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. Gimnasta larisa iordache a câştigat medalia de argint în finala de la sol, la campionatele mondiale de la nanning (china). Larisa iordache a cucerit medalia de argint la campionatul mondial din china. Aceasta va fi aleasă dintre cătălina ponor şi larisa iordache, cele mai bune sportive ale momentului. Galerie foto larisa iordache, gata să obțină calificarea la jo 2020: Am avut o perioadă bulversantă, am avut momente foarte grele. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. După ce a ratat calificarea cu echipa la jocurile olimpice de la rio, din vară, românia are dreptul să înscrie totuşi o gimnastă în concursul individual. Viimeisimmät twiitit käyttäjältä larisa iordache (@larisa_iordache). Larisa iordache se va lupta pentru trei medalii în finalele individuale de la campionatele mondiale din china. Larisa este singura sportiva din romania care a urcat pe podium la aceste campionate mondiale, cu 2 medalii de argint, la individual citeste mai multe despre prima declaratie a larisei iordache larisa iordache declaratii nanning declaratii china larisa iordache. She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation:

Gimnasta româncă a obţinut medalia de argint cu un punctaj total de 59 765, fiind depăşită de. Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp de către comitetul olimpic și sportiv român. După 4 aparate, gimnasta noastră a acumulat 59.765 de puncte, cu puţin sub americanca simone biles.

Larisa Iordache, mai sinceră ca niciodată, a dezvăluit de ...
Larisa Iordache, mai sinceră ca niciodată, a dezvăluit de ... from spynews.ro
Veste minunată pentru gimnastica românească! Larisa iordache a cucerit medalia de argint la campionatul mondial din china. Larisa iordache a ridicat gimnastica românească pe podium la campionatul mondial din china. Sportiva noastra a gresit prima linie acrobatica si a. I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero. Gimnasta româncă a obţinut medalia de argint cu un punctaj total de 59 765, fiind depăşită de. Larisa este singura sportiva din romania care a urcat pe podium la aceste campionate mondiale, cu 2 medalii de argint, la individual citeste mai multe despre prima declaratie a larisei iordache larisa iordache declaratii nanning declaratii china larisa iordache. Larisa iordache se va lupta pentru trei medalii în finalele individuale de la campionatele mondiale din china.

Larisa iordache unrealistic aa program 2021.

Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa iordache unrealistic aa program 2021. În finala pe echipe gimnastele noastre au terminat pe locul 4, tot larisa iordache fiind sportiva care a punctat cel mai consistent pentru. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. „fără larisa iordache în finală olimpică! Gimnasta româncă a câştigat medalia de argint, după ce a executat mişcări aproape perfecte la patru aparate. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Am avut o perioadă bulversantă, am avut momente foarte grele. Larisa inizia a praticare ginnastica artistica all'età di cinque anni. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Fără larisa iordache în finală olimpică! Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast. Sportiva română a câştigat argintul în larisa iordache a intrat a doua în finala de la sol, evoluţia ei fiind notată cu 14,800.

După 4 aparate, gimnasta noastră a acumulat 59.765 de puncte, cu puţin sub americanca simone biles. Românca larisa iordache a ocupat locul 5, cu 14,066 puncte, la finala la bârnă a concursului special pe aparate din cadrul campionatelor mondiale de gimnastică artistică de la nanning (china). Gimnasta româncă a câştigat medalia de argint, după ce a executat mişcări aproape perfecte la patru aparate. Larisa iordache unrealistic aa program 2021. Larisa iordache a cucerit medalia de argint la campionatul mondial din china.

Larisa Iordache, probleme grave de sănătate! Cu ce se ...
Larisa Iordache, probleme grave de sănătate! Cu ce se ... from spynews.ro
Veste minunată pentru gimnastica românească! Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp de către comitetul olimpic și sportiv român. Viimeisimmät twiitit käyttäjältä larisa iordache (@larisa_iordache). Larisa iordache va mai concura şi în finalele de la sol şi bârnă, programate duminică. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache a cucerit 2 medalii de argint in china. În finala pe echipe gimnastele noastre au terminat pe locul 4, tot larisa iordache fiind sportiva care a punctat cel mai consistent pentru.

Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china).

Aceasta va fi aleasă dintre cătălina ponor şi larisa iordache, cele mai bune sportive ale momentului. Larisa iordache a ridicat gimnastica românească pe podium la campionatul mondial din china. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. După ce a ratat calificarea cu echipa la jocurile olimpice de la rio, din vară, românia are dreptul să înscrie totuşi o gimnastă în concursul individual. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Este prima medalie a româniei la această probă după 7 ani. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. Veste minunată pentru gimnastica românească! Larisa iordache va mai concura şi în finalele de la sol şi bârnă, programate duminică. Larisa iordache a cucerit medalia de argint la campionatul mondial din china. Larisa iordache a cucerit 2 medalii de argint in china.

Aceasta va fi aleasă dintre cătălina ponor şi larisa iordache, cele mai bune sportive ale momentului larisa iordache. Larisa iordache (18 ani) a luat medalia de argint la individual compus la campionatul mondial de gimnastică din china.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook